Rólunk

Az SX Car Audio Systems-t a 90-es évek közepén alapították az amerikai autóaudió lelkes veteránjai, azzal a céllal, hogy csak a legjobbakat hozzák létre. Híres mérnökökkel, mint például Stephen Mantz-al együttműködve, a közel ötven évig tartó sikertörténet során számos mérföldkövet és klasszikusot hoztak létre az autóaudió szektorban – kezdve a legendás QUANTUM 1 erősítőktől
a VISION 1 erősítő sorozat technikai mesterműveiig.

Az új évezred körül a globális márkajogokat a német Distributor Audio Design GmbH vette át. Azóta a híres és elismert „német erények” is befolyásolták a termékek fejlődését. A legújabb technológiák, az időtlen kialakítás és a bevált minőség kombinációjával az ESX komoly tényezővé vált az európai autóaudió piacon, amelyet a számtalan díj, és az amelyet kiemelten hangsúlyoztak a kereskedelmi sajtó magazinok ajánlásaiban.

Az ESX mindig az első osztályú erősítőkről híres volt, de az utóbbi években a márka kiváló hírnevet szerzett a magas minőségű mélynyomók és hangszórók piacán is. A mai ESX termékeket a fejlesztők és tervezők egy nemzetközi csapata készíti el, és ellenőrzi, a németországi Kronau-ban, ahol átfogó teszteken és tartóssági teszteken esnek át , mielőtt azokat a hazai vagy külföldi kézbe adnák.